Linkblog

HTML

Vakáció kezdete... mi jöhet még ezen a nyáron??

Misumi 2010.06.21. 15:32

 

 

Igen elkezdődött a vakáció, de nem nyári idővel :S Jó voltak jó napok, de megint visszatért az eső és ez nem jó. Imádom az esőt, amikor esik szinte mindig kint vagyok és élvezem, de ilyenkor már nem örülök neki :S. A "nyaram" egyenlőre jól kezdődik előző hét hétfőn volt városismereti verseny. Elindultunk a Hősök teréről, és épp a dél-koreai nagykövetségnél jártunk mikor elkezdett esni az eső és onnantól kezdve finoman fogalmazva eláztunk, még a bugyinkból is folyt a víz... Szerencsére a Bábszínházban összefutottunk és megcseréltük a lapjainkat mert ők meg onnan indultak ahova mi megyünk. De jó volt amellett, hogy megáztunk kicsit furi volt, mikor a kisföldalattinál leszáltunk és a japán turisták nevettek és leakartak fotózni minket :D. Utána go az Örsre az Ikeaba és ettünk hot-dog-ot meg fagyit. Másnapra nem kellett mennünk de megbeszéltük, hogy elmegyünk az orczy kertbe pipázni meg kártyázni. Reggelre beszéltük meg és kb délután háromig maradtunk ott, de nagyon jó érzés volt, főleg mikor leültünk a lányokkal beszélni, közelebb hozott egymáshoz minket. ^_____^. Megbeszéltük, hogy csütörtökön megyünk kosarazni és délután fél négykor találkozunk az Örsön. Sajnos anya nem engedett el, meg közbejött valami (amit bocs de itt nem akarok megosztani), ezért csak sms-t tudtam küldeni a lányoknak, onnantól kezdve csak este fél nyolcra értem haza és még telefont se vittem szóval nagyon szar érzésem van, és azóta még msn-en se beszéltünk egymással, remélem nem haragszanak :S.

 

 

 

 

 

Most szombaton voltunk anyummal, meg nővéremmel a Múzeumok éjszakáján, nagyon jó érzés volt velük kimozdulni mert közelebb hozott minket, azaz igazság, hogy nincs valami "minta" anya és nővér viszonyom így ez most elég sokat jelentett nekem. Állatkertben nem voltunk, de már ez az éjszaka megtette a magáét családi téren... és még kaptam egy nagy nyalókát is, szerintem megtartom szuvenírnek ^^

 

 

 

 

Csütörtökön meg bizonyítvány osztás lesz, beszélek majd a legjobb barátnőmmel és majd bocsánatot kérek a csütörtök miatt remélem nem lesz nagy gond, most körülbelül ennyi. Ha lesz még valami akkor rögtön jövök és megosztom veletek, legyetek rosszak és kövessétek álmaitokat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miro.blog.hu/api/trackback/id/tr212098256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása