Linkblog

HTML

Címkék

JuSt a LittLe GirL

Üdv idegen...örülök, hogy erre tévedtél..... Nos ez a blog egy olyasmi elektronikus napló ahol mindennapjaim érzelmeit, történéseit írom le! Remélem érdekesnek találod majd és esetleg még te is tanulsz belőle

Friss topikok

Már bolondok napja...illetve hete van :D

Misumi 2010.03.25. 20:03

Igen lassan bolondok napja van, de nekem inkább hete:D. A pár elmúlt napban elég sok minden történt velem, nem is gondoltam volna. Kezdjük ott, hogy múlthéten voltunk a rokonoknál pont pénteken jókor jött(!) és visszafelé legalább kirándultunk Regéc és Boldogkő  váránál..nagyon jó volt. Az egyik barátnőmnek meg nemsokára szülinapja és meghívott a bulijára...anya nagyon óckodik, hogy elenged-e vagy sem, de nagyon jó lenne ha már elegedne, elég rég voltam már akárhol is. Jövőhét csütörtökön lesz bolondok napja és szerencsére nem lesz tanítás..már alig várom. Lesz divatbemutató is..minden osztály húzott egy témát és azt kell előadnia. Gondoltuk kihúzzuk a hippiket az könnyű (legalább foghatjuk erre a néhányan betépve jönnének), de sajna előttünk húzták ki, gondoltuk akkor legyen nekünk disco az úgyis könnyű megint, ezt is kihúzták, na jó akkor emo, még az is könnyű, ezt is kihúzták előttünk, na jó mi következtünk és lám mit húztunk: PLÁZACICÁK. Na ez kellett a 10.b nyakára!!! Csodás... és még szöveget is kell írnom(remélem más is besegít), hogy egy kis vicc is legyen benne, akkor még szerezni kell ruhákat amibe beöltözhetnek a többiek és lehet, hogy még a kutyám is sztár lesz, ugyanis ha már p*nabarbikról van szó akkor jól jöhet egy kutya, csak nekem yorkim van nem csivava (de nem a nagyon pici yorki!). De jó lenne ha összejönne megint minden és legalább itt helyezést is elérnénk. Ma azthittem viszont, hogy megölöm az egyik barátnőmet... szivem csücske épp ott ált a villamosmegállóban és kb. 1 méterre előtte elordítja magát: Hé Miro nézd ki van itt! Kicsit sem volt gáz ugyanis a többiek is felkapták a fejüket (még ő is), de szerencsére nem esett le neki, mert gyorsan odaszóltam, hogy ott vannak a többiek oda menjünk...phhhhhú na igen. Ráadásul ezzel a drágalátos barátnémmal jövök reggelente és mást nem tudunk csak a Girugameshről álmodozunk(igen az utca közepén XD), na meg azé kevésbé érdekesebb dolgokról is beszélünk:lecke,többiek(nem ennyire nem vagyunk olyanok :P). Hát mostanra ennyit tudtam írni, remélem a közeljövőben több érdekesség történik velem és többet is tudok írni.

Légy rossz!                                                                             Miro

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miro.blog.hu/api/trackback/id/tr911868700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása