Linkblog

HTML

Címkék

JuSt a LittLe GirL

Üdv idegen...örülök, hogy erre tévedtél..... Nos ez a blog egy olyasmi elektronikus napló ahol mindennapjaim érzelmeit, történéseit írom le! Remélem érdekesnek találod majd és esetleg még te is tanulsz belőle

Friss topikok

Újabb jól induló hét...

Misumi 2010.01.27. 20:23

 

Igen szinte minden elkezdődő hetemre mondhatom ezt, hogy jól induló hét, hiszen amióta a titkot ismerem és használom azóta minden hetem csodálatos.Ráaudásul ma kaptam 5-öst gépírásból és a matek dogám (amire nem tanultam) az is 3-as lett, tehát már a törire is figyelnem kell. Hiába, hogy az ember ír puskát, akkor is muszáj tanulni főleg hogy ez töri. A hétfőm jól telt tele nagy furcsaságokkal...például, hogy aki még az előző héten nyominak nevezett a barátaimmal együtt, most már szóba áll velem. Csak most nagyon rosszul érzem magam, mert most valamennyire "beszélő viszonyba" vagyunk, de emellett ott van még a másik barátnőm aki azt mondja, hogy utálja ezt az osztályt, de mégis mindig ilyan rossz kedve van és ha megkérdezem mi a baj nem mond semmit. Nemtudom, hogy az a baj hogy szóba állok azzal az emberre akit elvileg utál, vagy azért, hogy azt hiszi elhanyagolom. De nem hanyagolom el hiszen nekem nagyon sokat jelent nekem ő. És azért remélem, hogy maradunk mindannyian beszélő viszonyban és nem lesz utállok meg nyomik vagytok c. show, de remélem azért minden jóra fordul, sőt nem hiszem hanem tudom, hogy minden jobbra fordul, hogy valamennyire fogunk egymással szót váltani nem lesz ilyen utálat az osztályban és nagyon remélem, hogy azzal a lánnyal aki csalódott az osztályban marad a barátságunk.

 

Forget the risks, take the fall.If it's what you want.Then it's worth at all. ˇ

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miro.blog.hu/api/trackback/id/tr921707477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása